Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Το ψυγείο του μέλλοντος θα... πηγαίνει σούπερ μάρκετ


Σε έναν ακόμα σύμμαχο μπορούν να ελπίζουν μελλοντικά οι νοικοκυρές και οι εργένηδες, καθώς το ψυγείο του μέλλοντος θα προτείνει συνταγές βάσει των υλικών που έχουν απομείνει στο εσωτερικό του, θα πραγματοποιεί παραγγελίες στο σούπερ μάρκετ και θα προειδοποιεί για τα προϊόντα που πρόκειται να λήξουν!


Σε συνεργασία με το online σούπερ μάρκετ OcadoΒρετανοί επιστήμονες του πανεπιστημίου του Κεντρικού Λανκασάιρ ευελπιστούν ότι το ψυγείο θα μπορεί ακόμα και να αυτοκαθαρίζεται.Οι συνταγές που θα προτείνουν τα έξυπνα ψυγεία, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ενδέχεται μάλιστα να προσαρμόζονται στις κουζίνες των χωρών, καθώς και την εποχή του χρόνου που θα διανύουμε.
Σε μία προσπάθεια να μειωθεί η σπατάλη τροφίμων, το ψυγείο θα διαθέτει ειδικούς αισθητήτες για να ανιχνεύει τρόφιμα που βρίσκονται σε φάση αποσύνθεσης, ενώ θα προωθεί στο μπροστινό τμήμα των ραφιών του τα τρόφιμα που πρόκειται να λήξουν για να τα χρησιμοποιήσει πρώτα ο ιδιοκτήτης του.
Με τους Βρετανούς να δαπανούν 36 εκατομμύρια ώρες ετησίως σε υπερωρίες, το ψυγείο σχεδιάζεται με γνώμονα τις ανάγκες των πολυάσχολων σήμερα ανθρώπων που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.
Σε μια ακόμα πιο προχωρημένη εξέλιξη, το ψυγείο θα συνδέεται ηλεκτρονικά με το σκουπιδοτενεκέ της κουζίνας, που θα διαθέτει αισθητήρες.
Θα μπορεί να παίρνει μια εικόνα του τι έχει πεταχτεί στα σκουπίδια αντί να φαγωθεί και έτσι να προτείνει στο μέλλον μικρότερες μερίδες για μαγείρεμα, με σκοπό την εξοικονόμηση στις ποσότητες των πρώτων υλών που καταναλώνονται.

ΠΗΓΗ cosmo.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!