Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Έλεγχος Μυαλού μέσω Κινητών;



Tα Ηλεκτρομαγνητικά σήματα από τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να αλλάξουν τα εγκεφαλικά κύματα και τη συμπεριφορά σας.
Τα νοσοκομεία και τα αεροπλάνα έχουν απαγορευσει την χρήση των κινητών τηλεφώνων, επειδή οι ηλεκτρομαγνητικές μεταδόσεις τους μπορεί να δημιουργήσουν παρεμβολές στις ηλεκτρικές συσκευές. Θα μπορούσε ο εγκέφαλος , επίσης, να εμπίπτει στην κατηγορία αυτή;
Φυσικά, όλες μας οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι δράσεις που προκύπτουν από βιοηλεκτρισμό που παράγονται από νευρώνες, μεταδίδονται μέσα από πολύπλοκα νευρικά κυκλώματα μέσα στον εγκέφαλο μας. Τα ηλεκτρικά σήματα ανάμεσα στους νευρώνες παράγουν ηλεκτρικά πεδία που εκπέμπονται από τον ιστό του εγκεφάλου ως ηλεκτρικά κύματα που μπορεί να μετρηθούν μέσω ηλεκτροδίων που συνδέονται στο κεφάλι ενος ατόμου.
Οι μετρήσεις αυτών των εγκεφαλικων κύματων σε ΗΕΓ παρέχουν ισχυρά εικόνα για τη λειτουργία του εγκεφάλου και ένα πολύτιμο διαγνωστικό εργαλείο για τους γιατρούς. Πράγματι, είναι τόσο σημαντικά τα εγκεφαλικά κύματα για την εσωτερική λειτουργία του νου, που έχουν γίνει ο απόλυτος νομικός ορισμός ως η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου.
Τα εγκεφαλικά κύματα αλλάζουν αναλογα με την πνευματική δραστηριότητα και την κατάσταση ενός υγιούς ατόμου συνειδητή και υποσυνείδητη. Ωστόσο οι επιστήμονες μπορούν να κάνουν περισσότερα με τα εγκεφαλικά κύματα από το να ακούσουν τον εγκέφαλο κατά την διάρκεια της εργασίας του - μπορούν επίσης να ελέγχουν επιλεκτικά τη λειτουργία του εγκεφάλου μέσα από διακρανιακή μαγνητική διέγερση ( TMS ). Η τεχνική αυτή χρησιμοποιεί ισχυρούς παλμούς ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπονται στον εγκέφαλο ενός ατόμου για την διέγερση συγκεκριμένων κυκλωμάτων του εγκεφάλου.
Από: http://www.filoumenos.com/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!