Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Θεωρίες για Ομπάμα και Ισλάμ ..



Πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσίας -και όχι μόνο- συγκλονίστηκαν, αυτήν την εβδομάδα, όταν η σομαλική ομάδα φονταμενταλιστών Αl Shabaab, είπε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να "αγκαλιάσει το Ισλάμ πριν έρθει στη χώρα του".
Υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών, που πραγματικά πιστεύουν ότι ο Πρόεδρός τους, είναι Μουσουλμάνος.
Η θεωρία του Ομπάμα για την αγκαλιά του Ισλάμ σαφώς δεν φιλτράρεται στην πόλη του ογκαντίσου. Ο Fuad Mohamed Qalaf, ήταν ο άνθρωπος, που προέτρεψε τον πρόεδρο να προσηλυτιστεί.
Γνωστός ως "Shongole" ο Fuad, είναι ένας από τους ηγέτες της νέας "Al Shabaab", που μπορούν να σκοτώσουν, έως και πέντε φορές γρηγορότερα από άλλους κορυφαίους Ισλαμιστές.
Η ομάδα του, κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στην Αμερική, επειδή οι πιθανότητες του Ομπάμα να γίνει μουσουλμάνος είναι περίπου ίδιες με το να γίνει Βουδιστής.
Η Al Shabaab δεν έχει "χτυπήσει" ποτέ, έξω από την Αφρική, αλλά οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, είναι ανήσυχες ότι δραστηριοποιείται εντός των αυξανόμενης αμερικανικών και ευρωπαϊκών κοινοτήτων, στη Σομαλία.
Δεν υπήρχε καμία προθεσμία για τον Ομπάμα να μετατραπεί σε Μουσουλμάνος, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά το πρόβλημα, διότι αν ο "Shongole" τηλεφωνήσει, για να πει ότι πρόκειται να πάρει πτήση για την Ουάσιγκτον, ο Πρόεδρος θα έχει αρκετό χρόνο, για να ολοκληρωθεί η τελετή.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η πραγματική επιθυμία να αλλάξει θρήσκευμα και πραγματικά να πιστέψει ότι, το Ισλάμ, είναι η μία αληθινή θρησκεία του Θεού.
Μάλιστα, πρέπει να δηλώσει ότι "δεν υπάρχει αληθινός Θεός, εκτός από τον Μωάμεθ και ότι αυτός είναι ο απεσταλμένος του Θεού".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!