Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Το φαινόμενο των UFO και οι Ελληνικές Κυβερνήσεις

Λίγες μέρες πριν γραφεί αυτό το άρθρο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος – περίπου 500 σελίδες – των μυστικών αρχείων που διαθέτει και αφορούν το φαινόμενο των UFO. Ακόμα και αυτό το τμήμα των αρχείων που σίγουρα έχει επιλεγεί από άποψη περιεχομένου, έρχεται να αποδείξει ότι οι κυβερνήσεις των κρατών, - τουλάχιστον αυτών που έχουν τις τεχνολογικές δυνατότητες -, παρακολουθούν, εξετάζουν και αντιμετωπίζουν στο βαθμό που μπορούν το φαινόμενο της εξωγήινης παρουσίας. Χωρίς να... υπάρχει επίσημη παραδοχή της εξωγήινης ζωής – άλλωστε γνωρίζουν ότι κάτι τέτοια θα σήμαινε την στιγμιαία κατάρρευση των κοινωνικών, οικονομικών και θρησκευτικών δομών
σε κάθε μεριά του πλανήτη- φαίνεται ότι ένα τμήμα των ενόπλων τους δυνάμεων έχει επιφορτιστεί με αυτό το δυσκολονόητο και με άγνωστες προεκτάσεις αντικείμενο.

Πολλοί από μας πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα ήταν από απών έως ουραγός τέτοιων διαδικασιών. Όμως τα στοιχεία και οι αναφορές αποδεικνύουν το αντίθετο.
Ήταν σημείο αναφοράς, η ανακοίνωση το 1977 σε πρές-κόνφερανς του τότε Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αφέρωφ –Τοσίτσα, ότι διατάχτηκε από τον ίδιο επείγουσα έρευνα για το φαινόμενο και την παρουσία UFO στην Ελληνική επικράτεια. Είχε προηγηθεί η έντονη παρουσία και ουσιαστικά παρενόχληση ενός A-7 Corsair που απογειώθηκε από τη Λάρισα από ένα UFO. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες αφού αποκαλύφθηκε ότι η ενασχόληση και πριν από αυτό το περιστατικό με τα άγνωστα ιπτάμενα σκάφη ήταν ταυτόχρονα αντικείμενο όχι μόνο αυτόνομων ερευνητών αλλά και κρατικών υπηρεσιών.

Η γνωστοποίηση της ύπαρξης της ομάδας ερευνητών ¨ΘΗΤΑ”, δημιούργημα Αμερικανών πολιτών που βρίσκονταν στην Ελλάδα, αλλά και οι «ανεξάρτητες » (Wink, έρευνες αμερικανών αξιωματικών που στελέχωναν τις Αμερικανικές βάσεις στη χώρας μας περιέπλεκε το μυστήριο αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την σπουδαιότητά του. Μάλιστα υπάρχει η άποψη ότι η στάθμευση των αεροσκαφών RF-4C στην Αθήνα συνδέεται με την έκρηξη των εμφανίσεων UFO στους ουρανούς της Ελλάδας. Τα σκάφη αυτά εξοπλισμένα με τα τελειότερα ανιχνευτικά μηχανήματα κάνουν τις εμφανίσεις τους σε περιοχές με σωρεία τέτοιων περιστατικών.

Η δήλωση του Ε.Αβέρωφ στην πρες-κόνφερανς για θέματα ΝΑΤΟ, που έγινε στο ξενοδοχείο ΣΕΛΕΚΤ στην Πλάκα ήταν ξεκάθαρη : « θέλω να συστήσω να εξεταστεί η περίπτωση μιας έρευνας άμεσης ανάγκης σχετικά με την προέλευση και την ταυτότητα των αγνώστων αυτών εναέριων φαινομένων ». Ο φάκελος με τα στοιχεία που κρατούσε μαζί του, τον γέμιζαν αυτοπεποίθηση γι΄ αυτή του τη δήλωση. Ακόμα και αν στην πορεία, και προφανώς ύστερα από πιέσεις και συστάσεις υπαναχώρησε λίγο σ΄ αυτή, εν τούτοις για τους ερευνητές αποτελούσε επιτέλους την άποψη μιας « απόλυτα υπεύθυνης φωνής ». Είναι γεγονός άλλωστε ότι η εμφάνιση αντιφατικών δηλώσεων είναι μια επιχείρηση συγκάλυψης. Όπως είναι γεγονός ότι άτομα που έχουν δει και γνωρίζουν πολλά (όπως για παράδειγμα πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας ), δεν πρόκειται να μιλήσουν δημόσια γι΄ αυτά που βίωσαν, ούτε να επιτρέψουν να χρησιμοποιηθεί το όνομά τους, από το φόβο της γελοιοποίησης, όπως και από την επίσημη πολιτική αποθάρρυνσης μιας τέτοιας επιλογής. Παραμένουν σιωπηλά.

Το ενδιαφέρον του Ε.Αβέρωφ δεν φαίνεται να είναι ξέχωρο από το περιστατικό που ο ίδιος έζησε μαζί με φίλους του, όταν σε μια άγνωστη σπηλιά της Πεντέλης είδαν ξεκάθαρα δύο μικροσκοπικά όντα να τους πλησιάζουν. Τη φυγή του μαζί με τους φίλους του, ακολούθησαν οι διαταγές που έδωσε για οριστικό φράξιμο της σπηλιάς και καταστροφής των δρόμων προσπέλασης σ΄ αυτή.

Λέγεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν αναφορές για θεάσεις UFO ή και κάτι ακόμα πιο σοβαρό ( π.χ. μια προσγείωση όπως στο περιστατικό της Αταλάντης), ακολουθείται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εμπλοκή ατόμων άγνωστης υπηρεσίες που ταυτόχρονα με την περισυλλογή στοιχείων προβαίνουν σε μια έμμεση αλλά ξεκάθαρη απειλή των μαρτύρων για να αποσιωπήσουν τα όσα είδαν και αντιλήφθηκαν. Και είναι πράγματι μυστήριο να ακούς από το στόμα ελεύθερων ερευνητών των UFO να ισχυρίζονται : “ φτάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, αλλά με έκπληξη μαθαίνουμε ότι κάποιοι έχουν προηγηθεί από μας, με σκοπό να συλλέξουν στοιχεία αλλά και να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες".


(Το συγκεκριμένο άρθρο έχει δημοσιευθεί από τον συντάκτη του supernatural.gr Κώστα Κιαπέκο στο περιοδικό Mystery)
http://rc-cafe.blogspot.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!