Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Τί είναι ψυχική επίθεση καταρχήν.Ψυχική επίθεση είναι  η μεταφυσική πνευματική επίθεση  που  δέχεται ο άνθρωπος με σκοπο τη  διανοητική πνευματική του εξόντωση.Ψύχική επίθεση συγκαταλέγετε  στις μαύρες , σκοτεινές τέχνες.Άτομα με ισχυρή αύρα δέχονται ψυσικές επιθέσεις από  δαίμονες με σκοπό να τους αποδυναμώσουν ,κυριεύσουν η  ακόμα και εξοντώσουν. Όταν  το πνεύμα δεν μπορεί να
εξοντώσει  άμεσα το θύμα  χτυπάει με έμμεσο τρόπο να εξουδετερώσει  τις άμυνες  του ατόμου, να ρίξει τη  ψυχολογία του
, να κλωνίσει  την εμπιστοσύνη  του και τελικά να εξοντώση το ίδιο το άτομο.Αναγνωριστικά των ψυχικών επιθέσεων είναι οι ακόλουθες περιπτώσεις.Πρωτού αρχίσετε να το σκέφτεστε στα σοβαρά  ότι πέσατε θύμα ψυχικής επίθεσεις  ανα΄λύστε τις  αιτίες που μπορει να  σας οδήγησαν εκεί .  ΑΝ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ  ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΥΧΝΑ Η  ΣΥΝΕΒΗ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ  ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ


  1.   Αισθάνεστε τελείως μπερδεμένη και όσο και να προσπαθείτε δε μπορείτε να  συγκεντρώσετε τον εαυτό σας
  2. Συνεχώς παρεξηγείται πράγματα  και καταστάσεις όταν προσπαθείτε να επικοινωνίσετε με άλλους?
  3. Έχετε κρίσης απελπισίας και πανικού συχνα?
  4. Χωρίς λόγο  αιθάνεστε  απίστευτα αδέξια  ?
  5. Κάποιος  συγγενής σας  αρρώστησε ξαφνικά η πέθανε ?
Αν σας συμβαίνουν αυτά και έχετε αποκλίσει κάθε  φυσιολογική και  κανονική σύμπτωση και εφόσον δέχεστε το μεταφύσικό και το υπερβατικό  , τότε έχετε πέσει θύμα ψυχικής  επίθεσης.Παρακάτω θα ακολουθήσουν μέθοδοι   που μπορείτε να  προστατευτείτε απο τις ψυχικές επιθέσεις. 

                                                           ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 

  1. Ασπίδα άυρας . Χρησιμοποιόντας την αύρα σου  ώς ασπίδα. Κλείσε τα μάτια σου και στάσου ακίνητος . Οραματίσου ένα προστατευτικό πεδίο  γύρω απο εσενα  που μπορείς να το ελέγχεις  συγκεντρώσου και φαντάσου το να σε περικλύει  σαν μια μεγαλι φυσαλλιδα γύρω σου ,  στην αρχή οραματίσου το και φαντάσου το μεχρι να  μπορέσεις να το δείς .Κάνε ένα κύκλο με τα χέρια σου γύρω απο τον εαυτό σου .Τώρα ανοίξτε τα μάτια σας και επεκτείνετε εκείνη την ασπίδα γύρω το ολόκληρο δωμάτιό σας, που ενισχύει το σε ένα αδιαπέραστο κοχύλι, που αντανακλάται  στο εξωτερικό. Χρήσιμοπησέ το σαν απεικόνιση καθώς επίσης και ένα πραγματικό φορητός κύκλικό καθρέφτη  καθώς περιβάλλετε γύρω από το δωμάτιό σας, κρατώντας σας χέρια επάνω σαν να πάτε   ενάντια σε έναν αόρατο τοίχο. Αυτή είναι μια ασπίδα. Θυμήσου όσο μεγαλύτερη η συγκέντρωση τόσο ποιο υσχιρό το αιθερικό πεδίο.
  2. Το γέλιο. Με την αγχολυτική  ψυχολογική  επίδραση που έχει  βοηθά  και απο ιατρικής πλευρας, αναζωογωνόνταες το άτομο φτιάχνοντας τις εσωτερικές του άμυνες.Συμπέρασμα  γελάστε όσο περισσότερο μπορείτε αυξανετε τις  ψυχολογικές άμυνές σας  που συνδέονται άμεσα με τις ψυχωσωματικές. 
  3. Δέστε μικρούς καθρέφτες στο εσωτερικό των παραθύρων σας με τους καθρέφτες να αντανακλούν προς τα έξω .
  4. Εν αντιθέση με το 3  μπορείτε να κρεμάσετε  σκόρδα και να τοποθετήσετε μικρά κομμάτια κρεμμίδι στα παραθυρόφυλα  κοντά στις γωνίες. 
  5. Τόποθετήστε ένα πέταλο στη  πόρτα σας 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!