Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Ο ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ

Βασιλιάς σολωμόντας έχει υπάρξει σύμφωνα με μια πρόσφατη ανασκαφή στην Ιερουσαλήμ που χρονολογεί πίσω 3.000 έτη στην εποχή του βασιλιά σολομώντα. Αυτή η ανασκαφή, ένας τοίχος, φαίνεται να υποστηρίζει τον απολογισμό της Βίβλου σχετικά με την ιστορική πραγματικότητα του βασιλιά σολωμόντα. Ο βασιλιάς σολωμόντας ήταν φημισμένος ως ο οικοδόμος του αρχικού εβραϊκού ναού. Μερικοί μελετητές θεωρούν την έκδοση της Βίβλου αυτής της ιστορίας ως μύθο και τον Σολωμόντα επίσης. Αλλά πίσω από το
μύθο βρίσκεται συχνά μια έκδοση της αλήθειας.Η βασιλία του σολωμόντα ήταν μια ιστορική πραγματικότητα που αυτό είναι σημαντικό
όχι μόνο για τους ιστορικούς, τους μελετητές και τη θρησκευτική πίστη αλλά για τους αποκρυφιστές επίσης. Σύμφωνα με τη Βίβλο και το Κοράνι, ο βασιλιάς σολωμόντας θεωρήθηκε ο μέγιστος βασιλιάς που ο κόσμος ξέρει. Του δόθηκε η θεία φρόνηση από το Θεό. Οσολομώντας κυβέρνησε ένα ενωμένο εβραϊκό βασίλειο και έχτισε τον περίφημο ναό του σολωμόντα.Ο Σολομών ήταν διάσημος πέρα από το γνωστό κόσμο και για τους μεγάλους φόρους όπου του προσφέρονται και η συμβουλή του επιδιώχθηκε από όλους. 

«Και ήρθε όλων των λαών να ακούσει τη φρόνηση του σολομώντα , από όλους τους βασιλιάδες της γης που είχαν ακούσει για τη φρόνησή του. «(1 βασιλιάδες 4:34) 


Οι ιστορίες για τον σολωμόντα πηγαίνουν ακόμα περαιτέρω. Ο μύθος κρατά τη φρόνηση συμπεριλαμβανόμενης της ιστορίας του Σολομώντα όχι μόνο της γνώσης του φυσικού κόσμου αλλά και του αόρατου κόσμου των πνευμάτων. Ήταν εν λόγω διαταγμένα υπο τον σολομώντα σατανικά πνεύματα (το Jinn) και χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες τους για να χτίσει το ναό. Κατείχε ένα μαγικό δαχτυλίδι, το δαχτυλίδι του Σολώμόντα με το οποίο εκτέλεσε τους θεαματικούς υπερφυσικούς άθλους. Σκληρά για να θεωρήσουν στα σίγουρα, όμως οι εβραϊκές, χριστιανικές και μουσουλμανικές παραδόσεις καταγράφουν αυτών
Ο πιό διάσημος των αρχαίων μαγικών σολομών αποδίδεται στο βασιλιά ,Σολομώντα το κακόφημο Clavis Salomonis, το κλειδί  του σολωμόντα . Αυτό  το γριμμόριο είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος της απόκρυφης σκέψης, που περιέχει τις οδηγίες για την κλήση και το κέρδος των υπηρεσιών των αγγέλων και με αυτόν τον τρόπο η υπακοή των σατανικών πνευμάτων.Στον αποκρυφισμό, ο βασιλιάς σολομώντας είναι μια μεγάλη υπόθεση. Δεν είναι απιθανό  ο σολωμόντας ο ίδιος να  έγραψε πραγματικά το κλειδί αλλά μερικοί θεωρούν ότι το  γριμμόριο εμπνεύστηκε από την κληρονομιά του.
Εάν ο βασιλιάς σολομών ήταν πράγματι ένας ιστορικό πρόσωπο , θα μπορούσε να υπάρξει οποιοδήποτε σιτάρι της αλήθειας σε αυτές τις πιό φανταστικές ιστορίες; Εάν οι μύθοι και οι μύθοι μπορούν να είναι κατά το ήμισυ αληθινοί, ίσως η απόκρυφη κληρονομιά  του βασιλια να είναι επίσης μερικώς αληθινή.
Η Βίβλος είπε ότι στον σολομώντα προσφέρθηκε σχεδόν η υπερφυσική φρόνηση από το Θεό. Όταν προσφέρεται μια επιθυμία σε ένα όνειρο,  Σολομώνταζήτησε τη φρόνηση, όχι φήμη, τύχη ή μακρά ζωή Αυτό το διαφωτισμένο αίτημα από Solomon προτείνει είχε ήδη τη φρόνηση ρώτησε για, Θεός που έχει την πρόγνωση αυτό που ήταν να είσαι. Είναι πιθανό Σολομώντα γεννήθηκε ότι σπάνιο άτομο, μια μεγαλοφυία. Στη πραγματική ζωή είχαμε αυτά τα ευλογημένα άτομα καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας και ο αντίκτυπός τους είναι γιγαντιαίος.Εξετάστε πώς Γαλιλαίος ή ο Αινστάιν άλλαξε τον κόσμο και πώς η μεγαλοφυία τους ήταν μπέρδεμα, ακατανόητο, φαινομενικά κοντά σε θείο. Εάν η Βίβλος θεωρείται,  πως ο σολομώμντα να έχει τη μεγαλοφυία του Leonardo Da Vinci και ο Γαλιλαίος συνδύασε σε έναν καταλαβαίνω πολιτικό.Η κατασκευή του ναού του Σολομώντα, όπως  το Stonehenge και τις μεγάλες πυραμίδες, ήταν φημισμένη να είναι μερικώς ένας υπερφυσικός άθλος.Ο μέρλιν  πιστώθηκε για τη δημιουργία Stonehenge και οι αρχαία αστροναύτες ή τα καταφύγια από  την Ατλαντίδα  λέγονται για να έχουν χτίσει τις πυραμίδες. Και έτσι ο ναός του σολομώντα  ειπώθηκε για να έχει χτιστεί από τα πνεύματα που διέταξε. Φυσικά ο σωλομόντας δεν κάλεσε κυριολεκτικά τους δαίμονες για να δημιουργήσει  το ναό.
Αλλά η ιστορία θα μπορούσε να είναι μια μεταφορά για να εξηγήσει τη μεγαλοφυία του. Από την απόσταση του χρόνου τα αποτελέσματα της ευφυΐας μπορούν να φανούν σχεδόν υπερφυσικά. Η φρόνηση  του Σολομώντα θα μπορούσε να είναι μια ιστορική πραγματικότητα.ιστορία της φρόνησης Solomon μιλά σε ένα κεντρικό σημείο του αποκρυφισμού. Ο σκοπός του αποκρυφισμού είναι να αποκτηθεί η κρυμμένη γνώση μέσω της προσωπικής εμπειρίας. Δεν είναι βασισμένο απλά να δεχτεί την αποκαλυφθείσα γνώση μέσω των scriptures, όπως ερμηνεύεται από την οργανωμένη θρησκεία. Ο αποκρυφισμός είναι μια προσπάθεια να μαθευτούν τα πνευματικά truths άμεσα οι ίδιοι.Ένας αποκρυφισμός λόγου περιφρονείται από τη θρησκεία είναι αυτή η προσωπική διάσταση απειλεί τη δομική ισχύ της θρησκείας. Ο στόχος του αποκρυφιστή  πρέπει να είναι ο ίδιος με τη φρόνηση και το Διαφωτισμό των σολομώντιων βασιλιάδων…. Εάν αυτή η πορεία ακολουθείται για άλλους λόγους μπορεί να αποτύχει. Αλλά εάν όπως ο σολομών  επιδιώξουμε το Διαφωτισμό πρώτα, όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν σε εύθετο χρόνο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!