Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Ψυχραιμία πιλότου που έχασε φτερό στον αέρα.


Ψυχραιμία πιλότου που έχασε φτερό στον αέρα. ΒίντεοΈνα απίστευτο ατύχημα έγινε σε αεροπορικό σόου στην Αργεντινή, όταν μετά από μία εντυπωσιακή μανούβρα έσπασε το φτερό του αεροσκάφους, το οποίο άρχισε να στροβιλίζεται εκτός ελέγχου και να πέφτει προς το έδαφος.

Ο πιλότος όμως είχε τύχη βουνό, καθώς λίγο πριν τη συντριβή, άνοιξε το ειδικό αλεξίπτωτο που προστατεύει τον χειριστή και το αεροσκάφος.
Το αλεξίπτωτο επιβράδυνε την πτώση του αεροπλάνου, το οποίο συνετρίβη τελικά 500 μέτρα μακρυά από το σημείο, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι 3.000 θεατές που παρακολουθούσαν τις αεροπορικές επιδείξεις, στη Σάντα Φε της Αργεντινής.
Το αεροσκάφος άρπαξε φωτιά, όμως ο πιλότος Ντίνο Μολίνα, κατάφερε να βγει μέσα από τις φλόγες και να απομακρυνθεί ψύχραιμα, ήρεμα και χωρίς κανένα ίχνος πανικού από τα συντρίμια.
Το απίστευτο ατύχημα, η μεγάλη τύχη, αλλά και η παροιμιώδης ψυχραιμία του πιλότου, τον μετέτρεψαν μέσα σε λίγες ώρες σε σουπερ σταρ του διαδικτύου, αφού τα πλάνα από τη διάσωσή του είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή βίντεο στο youtube.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!