Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Νορβηγία - Star Gate «πύλη στον ουρανό»? ( VIDEO )

Χιλιάδες Νορβηγοί βομβάρδιζαν με τηλεφωνήματα το Μετεωρολογικό Ινστιτούτο τη είναι αυτό το απίστευτο το φως που έβλεπαν στον ουρανό και επεκτείνονταν μακριά σε πολλά χιλιόμετρα. Τη θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι.



Το φαινόμενο έχει ονομαστεί Star-GATE από κορυφαίους επιστήμονες του κόσμου και πως πίσω από όλο αυτό είναι μπλεγμένες στρατιωτικές δυνάμεις
Θεωρίες που κυμαίνονται γύρο από όλο το συμβάν είναι ΄΄ρωσικός πύραυλος όπου επιστήμονες δεν το δέχονται , μετεωρίτης, το βόριο σέλας, «μαύρη τρύπα» η και ακόμη εξωγήινοι οι οποίοι άνοιξαν χρόνοπύλη για να έρθουν στην γη΄΄.

Μάρτυρες σε όλη τη Νορβηγία, που είδαν πρώτοι την παράσταση 8:45 π.μ., περιγράφουν πως έβλεπαν μια δίνη λευκού φωτός, επικεντρωμένη γύρω από ένα λαμπρό φεγγάρι-σαν αστέρι,
και μια μπλε ουρά φαίνεται να επεκτείνετε για πολλά χιλιόμετρα ψηλά στον ουρανό πριν το φως "εξερράγη."Κατόπιν είδαν μια πελώρια μαύρη τρυπά στον ουρανό.




Το θέαμα σπείρα διήρκεσε δύο λεπτά - θεωρήθηκε πως είχε πλάτος τεράστιο όπου κάλυπτε την σκανδιναβική χώρα για περίπου πέντε εκατομμύρια πληθυσμό, με διοπτεύσεις απο το βόρειο Finnmark εως Trondelag στο νότο.

"Οι άνθρωποι απλά σταματούσαν μετά αυτοκίνητα τους και κοίταζαν, ήταν σαν κάτι από μια ταινία του Hollywood."
Ο Axel Berg, από Alta, στο βόρειο τμήμα της χώρας, πρόσθεσε: «Ήταν σαν μια τεράστια σπείρα - ένα ανερχόμενο αστέρι που περιστρέφεται γύρω απ’ όλη την περιοχή.

"Εγώ αρχικά σκέφτηκε ότι ήταν ένας προβολέας, αλλά στη συνέχεια είδε « το φως με την ουρά »και ο τεράστιος κύκλος όπου άνοιγε όλο και περισσότερο " οι αστρονόμοι τις Νορβηγίας σχεδόν το γιόρταζαν, ο Knut Jorgen Roed Odegaard, είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι σαν την σπείρα . Είπε: «Αυτό φάνηκε πάνω από μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή της χώρας - σε όλα τα βόρεια της Νορβηγίας και της Trondelag.
"Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι επρόκειτο για μετεωρίτη αλλά διήρκεσε πάρα πολύ ώρα.

"Μπορεί να ήταν πύραυλος από τη Ρωσία - αλλά δεν πιστεύω πως είναι αυτή η σωστή απάντηση.

"κάλεσα το πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στο Tromse. Είπαν ότι ήταν πάνω από δύο λεπτά η θέαση του. Για μένα, αυτό είναι πάρα πολύς χρόνος γι 'αυτό μπορεί να είναι ένα αστρονομικό φαινόμενο.


«Αυτό το σχήμα της σπείρας είναι μοναδικό. Δεν είναι σίγουρα μια παραλλαγή του το βόρειο σέλας.Ο διευθυντής Erik Tandberg, από το Νορβηγικό Διαστημικό Κέντρο, είπε ότι ήταν "εντελώς έκπληκτος" από αυτό που έβλεπε ( τη σπείρα.)

Συμφώνησε με πολλούς άλλους εμπειρογνώμονες ότι ο τρόπος διεξαγωγής της σπείρας θα μπορούσε να είχε προκληθεί από έναν πύραυλο από τη Ρωσία - κάτι που οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν έντονα αρνηθεί.

Ο Δρ. Tandberg δήλωσε: «Συμφωνώ με όλους στην επιστημονική κοινότητα ότι αυτό το φως ήταν το πιο περίεργο πράγμα. Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο ποτέ. 

Αποκλείετε ένας πύραυλος να διαρκούσε τόσα πολλά λεπτά.

«Μπορεί να ήταν από έκρηξη πυραύλου που εκτοξεύτηκε προς έναν κομήτη ή άλλων ουράνιων αντικειμένων που για κάποιο λόγο συμπεριφέρθηκε περίεργα.»
«Ο κύκλος η σπείρα είναι από μαθηματικά που αποδίδεται συνήθως στον Αρχιμήδη.»
Διαρροή καυσίμων πυραύλων θα μπορούσε να αντιπροσωπεύουν το μπλε φως.
"Αλλά ξέρω ότι ο στρατός έχει αρνηθεί αυτή την εξήγηση. Έτσι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε ένα εντελώς νέο φυσικό φαινόμενο.
Όπως ήταν αναμενόμενο - ο ρωσικός στρατός μετά από την άρνηση του πως δεν εκτόξευσαν κανέναν πύραυλο πήγανε με τα νερά της ευρωπαϊκής ένωσης και της αμερικανικής κυβέρνησης και δήλωσαν μετά από 2 μέρες πως τα περίεργα φωτά και η σπείρα πάνω από την Νορβηγία ήταν μια αποτυχημένη εκτόξευση ενός ελαττωματικού πύραυλου και τερματίστηκε αμέσως.

Όπως βλέπουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι προετοιμασμένα άμεσα από τις κυβερνήσεις να ενημερώσουν τον κόσμο πως ότι ανεξήγητο βλέπουμε υπάρχει μια πολύ απλή εξήγηση.
Οι ρώσοι στην πρώτη ανακοίνωση που έκαναν αναφέρουν πως δεν εκτόξευσαν κανένα πύραυλο, τα αμερικανικά πρώτα και τα ευρωπαϊκά δημοσιογραφικά media τρέχουν να διαδώσουν πως είναι ρωσικός πύραυλος ο οποίος βγήκε εκτός ελέγχου και καταστράφηκε χειροκίνητα., χωρίς να έχουν καμία ηδέα οι ρώσοι για όσα λένε.

κανένας πύραυλος δεν μπορεί να δημιούργησε μια τόσο μεγάλη σπείρα στον ουρανό ΄΄και πρώτον από όλα δεν δημιουργούν σπείρες η πύραυλοι για αρκετή ώρα πάνω στον ουρανό εάν είναι εκτός έλεγχου ΄΄

Δεύτερον δεν γίνονται ασκήσεις πυραύλων αέρος τόσο κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Και Τρίτον ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία με τεράστια άλματα. Όλα τα μεγάλα κράτη και επιστήμονες έχουν δηλώσει πως ένας πύραυλος κατά 99,9999999…% θα πετύχει τον στόχο του , ένας πύραυλος για να ξεφύγει εκτός πορείας δεν υπάρχουν πιθανότητες , είναι μηδαμινές ( 0 ) !!!!!!!

ΠΗΓΗ  oeaf.blogspot.com





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!