Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Στο φως χιλιάδες απόρρητα έγγραφα για τα UFO

Περίπου 2.000 απόρρητα έγγραφα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία της Νέας Ζηλανδίας την Τρίτη (28/12).
Η Νέα Ζηλανδία διατηρεί γραφείο για την Θέαση Άγνωστων Αντικειμένων το οποίο και παρείχε στη δημοσιότητα τους φακέλους που γυρνούν μερικές δεκάδες χρόνια πίσω την υπόθεση της ύπαρξης των ΑΤΙΑ. 

'Ενα από αυτά , αναφέρεται στο γνωστό πλέον συμβάν του 1978, όταν ο πιλότος ενός επιβατηγού αεροπλάνου είχε αναφέρει στον πύργο ελέγχου την ύπαρξη ενός περίεργου φωτός το οποίο ακολουθεί το αεροπλάνο. 

Σύμφωνα με τον απόρρητο φάκελο, η Πολεμική Αεροπορία της Νέας Ζηλανδίας είχε αποδώσει την ύπαρξη του φωτός στην ύπαρξη ιαπωνικών αλιευτικών σκαφών, των οποίων το φως αντανακλούταν στα σύννεφα. 

Ο πιλότος, Τζον Κόρντι, σχολίασε πως επί πολλά χρόνια είχε πέσει θύμα χλευασμού από τους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν τον είχαν πιστέψει. 

“Πραγματικά ελπίζω οι φάκελοι να πιστοποιούν την ύπαρξη αυτών των αντικειμένων, και να δικαιώσουν αυτούς που ανέφεραν αυτά τα περιστατικά”. 

Άλλοι φάκελοι αναφέρουν την ύπαρξη διαστημόπλοιων, δίσκων ακόμη και άσπρων κυλίνδρων ή πορτοκαλί σφαιρών. 


ΠΗΓΗ  cosmo.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!