Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Νέα εμφάνιση της Nessie στο Loch Ness Related Posts

Ο θρύλος του τέρατος του Loch Ness, Nessie, ζωντανεύει ξανά καθώς κυκλοφόρησε μία νέα φωτογραφία που απεικονίζει -υποτίθεται- το τέρας της λίμνης.
Ο Richard Preston, ένας αρχιτέκτονας τοπίου, αποθανάτισε με την camera του μία παράξενη μορφή που πιθανόν να ανήκει στο τέρας του Λοχ Νες.
Ο 27χρονος Preston εργαζόταν στους κήπους του κάστρου Aldourie που βρίσκεται στις πλαγιές της λίμνης Ness, όταν παρατήρησε με την άκρη του ματιού του κάτι να προεξέχει στην επιφάνεια της λίμνης.
Ο ίδιος δήλωσε: «Εκεί που περπατούσε στους κήπους του κάστρου παρατήρησα κάτι μακριά, στην επιφάνεια της λίμνης. Όταν κοίταξα καλύτερα, παρατήρησα τα τέσσερα χαρακτηριστικά εξογκώματα. Σκέφτηκα αμέσως να το φωτογραφίσω».
«Ξαφνιάστηκα όταν το είδα να παραμένει εκεί για πολύ ώρα. Αφού τράβηξα ορισμένες φωτογραφίες, εξαφανίστηκε».
Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για το τέρας, απάντησε: «Σίγουρα υπάρχει κάτι γύρω από το μύθο αυτό. Δεν υπήρχαν κύματα στη λίμνη ούτε καμία βάρκα ούτε τίποτα. Δεν έχω ιδέα το τι μπορεί να ήταν, αλλά αναμφίβολα θα μπορούσε να είναι η Nessie!».
Οι αναφορές και οι μαρτυρίες για τις εμφανίσεις της Nessie στο Loch Ness έχουν μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Nessie δε ζει πια και ότι ο μύθος έχει πια χαθεί.
Από ό,τι καταλαβαίνετε, το νέο αυτό φωτογραφικό ντοκουμέντο ζωντανεύει ξανά το μύθο γύρω από το διάσημο τέρας της σκοτσέζικης λίμνης...
ΠΗΓΗ 
www.weirdnews.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!