Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΤΟ «ΚΕΝΌ» ΤΟΥ GOOGLE EARTH

ImageΈνα «μαύρο πλαίσιο» που φαίνεται πως έχει τοποθετηθεί εκ των υστέρων στο πρόγραμμα περιήγησης του ουρανού Sky, όπου παρατίθεται ως επιλογή από το βασικό πρόγραμμα Google Earth, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών που κινούνται στο χώρο των συνομωσιών γύρω από τον πλανήτη Nibiru.

Πιο συγκεκριμένα και στις συντεταγμένες 5 (h) 53 (min) 27 (s) – 6 10΄ 56” στη θέση εμφανίζεται ένα «μαύρο πλαίσιο» αντί του κανονικού ουρανού με τους αστερισμούς. Οι υποστηρικτές της θεωρίας της συνωμοσίας λένε πως πριν τοποθετηθεί από τη Google το μαύρο αυτό κενό, υπήρχε η απεικόνιση ενός άγνωστου αντικειμένου στις διαστάσεις ενός μεγάλου πλανήτη, που όμως δεν ήταν χαρτογραφημένος, με άλλα λόγια ήταν πρωτοεμφανιζόμενος.

Το πλαίσιο ως patch είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, απλά τοποθετείστε στο Google Earth στην επιλογή Sky και στο πεδίο της εύρεσης θέσης τους αριθμούς 5 53 27, -6 10 56 και θα σας οδηγήσει ακριβώς στο επίμαχο σημείο. Σε άλλα πάντως προγράμματα περιήγησης όπως το Sky-map.org, ή το WorldWide Telescope της Microsoft, ή στο GoogleSky συγκεκριμένη περιοχή εμφανίζεται χωρίς κανένα κάλυμμα γεγονός όμως που δεν αρκεί για να σταματήσει την παραφιλολογία γύρω από την υπό «απόκρυψη» περιοχή.
Image

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

1 σχόλιο:

  1. Ούτε στο Sky-map.org και το WorldWide Telescope εμφανίζεται η περιοχή, καντε λιγο zoom και θα βρείτε το πλαίσιο, απλά είναι λιγότερο εμφανές απο οτι στο google (το πλαίσιο του google είναι τεράστιο συγκριτικά)
    Δείτε και λίγο τις αποικονίσεις φίλτρων απο τα παραπάνω προγράμματα, αν θυμάμαι καλά σε κάποιo φένεται εξόφθαλμα το montaz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!