Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ;


«Αν αναζητούμε εξωγήινες μορφές ζωής στον ουρανό, γιατί να μην τις αναζητούμε και στα βάθη των ωκεανών, αφού έτσι κι αλλιώς η θάλασσα είναι αυτή που έδωσε τη ζωή στη στεριά;» Αυτό είναι το σκεπτικό του αμερικανού A. Sanderson, ο οποίος στο άρθρο του “Aboriginal of Sea Depths”, θεωρεί πιθανή την ύπαρξη ενός υποθαλάσσιου ανεπτυγμένου πολιτισμού.
Ο Sanderson δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτές τις εικασίες. Κι αυτό επειδή όπως παρατηρούνται περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα στον ουρανό που αποδίδονται σε εξωγήινους, παρόμοια φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στη θάλασσα. Μόνο που είναι λιγότερο γνωστά. Κάποια μάλιστα έχουν καταγραφεί από τον προηγούμενο αιώνα. Ας δούμε κάποια:
Το 1893, ο αξιωματικός του βρετανικού πλοίου “Caroline” που έπλεε στην Κινέζικη Θάλασσα, παρατήρησε κάποια ασυνήθιστα φώτα στην επιφάνεια της θάλασσας. Μετά από λίγο τα φώτα ευθυγραμμίστηκαν και ακολούθησαν το πλοίο για κάποιες ώρες, ώσπου εξαφανίστηκαν.
Άλλο ένα παρόμοιο συμβάν είχε πρωταγωνιστή το πλοίο “Bintang”, το 1909, αναγκάζοντας τον I. Gitelson να το αναφέρει στο βιβλίο του “Living Light of the Ocean”. Αυτή τη φορά τα φώτα είχαν την μορφή κοίλων ακτινών και περιστρέφονταν.
Αλλά και πρόσφατα είχαμε ανάλογες περιπτώσεις, όπως αυτή που περιέγραψε ο Vladimir Vorobyov που επέβαινε σε ένα ρωσικό ερευνητικό πλοίο το 1977. Πάλι ανάλογα φώτα «χόρεψαν» περιστροφικά για 30 λεπτά. Μόνο που αυτή τη φορά το σόναρ κατέγραψε μια τεράστια μάζα 20 μέτρα κάτω απ’ την καρίνα του πλοίου.
Αυτές και άλλες ανάλογες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί ανά τον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να αποτρέψει τους λάτρεις των μυστηρίων να υποθέσουν ότι .. κάτι υπάρχει εκεί έξω … στα βάθη των ωκεανών!
ΠΗΓΗ
http://www.esoterica.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!