Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Η κωμικοτραγική πλευρά της τεχνολογίας

Η κυρία Cathy Cruz Marrero από την Pennsylvania των ΗΠΑ επισκέφθηκε πρόσφατα ένα εμπορικό κέντρο στο Wyomissing, αν ήξερε όμως τι θα επακολουθούσε, θα έμενε σίγουρα στο σπίτι της. Όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κι ενώ η κα Marrero έστελνε ένα μήνυμααπό το κινητό της.
Η γυναίκα ήταν τόσο απορροφημένη στο κινητό της, που δεν είδε το σιντριβάνι να έρχεται καταπάνω της. Για την ακρίβεια, το σιντριβάνι παρέμεινε ακίνητο, ως όφειλε. Η κα Marrero, όμως, συνέχισε να περπατά όση ώρα έγραφε το μήνυμα. Η φυσική κατάληξη της σκηνής ήταν να βρεθεί η κα Marrero μέσα στο ανυποψίαστο σιντριβάνι.
Για κακή της τύχη, το επεισόδιο κατεγράφη από τις κάμερες του εμπορικού της κέντρου. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του κέντρου θεώρησαν ξεκαρδιστική τη σκηνή, σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισαν να την ανεβάσουν στο YouTube. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κα Marrero έγινε σε χρόνο dt το νέο μεγάλο αστέρι του YouTube. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το video είχε πάνω από 2,5 εκατομμύρια views.
Η αφηρημένη γυναίκα απειλεί τώρα με μηνύσεις, ισχυριζόμενη ότι η δημοσιοποίηση του video έβλαψε την αξιοπρέπειά της. Βέβαια, πριν απειλήσει με μήνυση ουδείς ήξερε το όνομά της, τώρα όμως που αποφάσισε να δράσει, η ανώνυμη πρωταγωνίστρια του video απέκτησε και ονοματεπώνυμο. Μάλλον η ίδια έκανε κακό στην αξιοπρέπειά της...
e-pcmag.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!