Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Κυνηγοί φαντασμάτων σχεδιάζουν αποστολή στον Τιτανικό


Μία ομάδα κυνηγών φαντασμάτων σχεδιάζει η επόμενη αποστολή της να πραγματοποιηθεί στο ναυάγιο του Τιτανικού!
Οι ειδικοί σε θέματα παραφυσικής δραστηριότητας θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν αν τα πνεύματα των θυμάτων του διάσημου ναυαγίου «ζούνε» ακόμη και στοιχειώνουν τον Τιτανικό.
Τον προσεχή Απρίλιο του 2011, 20 «ειδικοί» ερευνητές θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι 1544 χλμ. περίπου, από τις ακτές της Νέας Υόρκης μέχρι το μέρος όπου ναυάγησε ο Τιτανικός το 1912 στο παρθενικό του ταξίδι.
Ευελπιστούν ότι με τα μηχανήματά τους θα καταγράψουν EVP (Electronic Voice Phenomena, δηλαδή, ήχοι και φωνές που προέρχονται από πνεύματα) στο ναυάγιο και γύρω από αυτό από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σημείο αυτό.
Το ναυάγιο του Τιτανικού σημειώθηκε στο παρθενικό του ταξίδι, πριν από 98 χρόνια, όμως ο ερευνητής και εμπειρογνώμονας πάνω στον Τιτανικό, William Brower, ο οποίος θα συνοδέψει την παραπάνω ομάδα στην αποστολή τους, πιστεύει ότι ίσως βρει αποδείξεις ότι οι άνθρωποι που πέθαναν τότε υπάρχουν με κάποια «ιδιότητα» έως σήμερα.

«Υπάρχει η θεωρία ότι τα μέρη όπου έχουν σημειωθεί πολύνεκρα δυστυχήματα, χαρακτηρίζονται από αρκετή ενέργεια και έντονο συναίσθημα», είπε ο Brower, ο οποίος μελετάει τον Τιτανικό από την ηλικία των 5 ετών.
Ο Matthew Kelley, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού που οργανώνει την αποστολή της ομάδας DEAD (Direct Evidence After Death), ισχυρίζεται ότι τα EVP μπορούν να ερμηνευθούν ως η ψυχική εκδοχή του αρνητικού μέρους μίας φωτογραφίας.
«Θα αναδημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε την ημέρα της βύθισης του πλοίου, τρώγοντας το ίδιο γεύμα που είχε σερβιριστεί εκείνη τη βραδιά και παίζοντας την ίδια μουσική που ακουγόταν τότε», είπε ο Kelley.
O Matthew Kelley
Κάθε ένας που θα συμμετέχει στην αποστολή, έχει το δικό του λόγο που το κάνει. Αλλά, σίγουρα, η υπόθεση έχει γίνει προσωπική για την Angelica Harris.
«Ο θείος της πέθανε την ημέρα του ναυαγίου του Τιτανικού», δήλωσε ο Brower.
«Προσπαθούμε να φθάσουμε το χρηματικό ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί για τον σκοπό μας σε 83.000$», παραδέχτηκε ο Kelley.
Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν τα λόγια του Kelley, παρ’όλο που πιστεύουν στα φαντάσματα, και θεωρούν ότι το να αναζητήσει κανείς EVP ή άλλες ενδείξεις στα βάθη του Ατλαντικού είναι άσκοπο.
«Θα είμαστε πιθανότατα στην επιφάνεια, πάνω από το σημείο του ναυαγίου. Παλαιότερα, μας είχε ζητηθεί να πραγματοποιήσουμε μία αντίστοιχη έρευνα στο Σημείο Μηδέν (συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων) αλλά είχαμε αρνηθεί», πρόσθεσε ο Kelley.
ΠΗΓΗ
www.weirdnews.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!