Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Κατάρριψη Α.Τ.Ι.Α.; (Video)

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία κατάρριψε στης 16/12/2010 ένα "Α.Τ.Ι.Α" που ήταν επάνω από ένα πυρηνικό εργοστάσιο στην έρημο Negev 
Το αγνώστων στοιχείων ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε να πετά σε μια καθορισμένη ζώνη μη πτήσεων στην περιοχή Ντιμόνα στο νότιο τμήμα της ερήμου Νεγκέβ, θέτοντας την ισραηλινή αεράμυνα σε συναγερμό. Ο εναέριος χώρος κοντά και πάνω από τον αντιδραστήρα, θεωρείται άκρως απόρρητη και ότι εκεί το Ισραήλ κατασκευάζει πυρηνικές κεφαλές .
Σε αναφορά των πιλότων, αναφέρουν ότι αυτό που κατέρριψαν φαινόταν να είναι σαν ένα τηλεκατευθυνόμενο μπαλόνι με μηχανική υποστήριξη. Επίσης αναφέρετε ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα συντρίμμια για να καθοριστεί τι είναι αυτό, με τον στρατό να φαίνετε να δηλώνει, ότι ακολούθησε πιστά τη διαδικασία, αναχαίτισης όταν το αντικείμενο επισημάνθηκε.
Σύμφωνα με ισραηλινές εφημερίδες το παράξενο αντικείμενο φάνηκε να πετά από το νότο της Ιορδανίας από τα σύνορα της Νεκράς Θάλασσας και να κινείται προς την κατεύθυνση της Ντιμόνα. Το αντικείμενο ήταν προφανώς ένα μπαλόνι παρατήρησης, ή, ενδεχομένως, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι. Επίσης αναφέρετε ότι ,τζετ κλήθηκαν να το παρακολουθήσουν, κρίνοντας ότι πρέπει να καταρηφθει. Το άγνωστο αντικείμενο βλήθηκε με πύραυλο αέρος αέρος και κατεστράφη.
Ο εναέριο χώρος της περιοχή της Arava έκλεισε κατά τη διάρκεια του συμβάντος, καθώς και όλες τις πτήσεις μεταξύ Τελ Αβίβ και Εϊλάτ σταμάτησαν. Όταν το άγνωστο αντικείμενο καταρρίφθηκε και επαληθεύτηκε ότι δεν ήταν απειλή, οι πτήσεις ξανά άρχισαν. 





Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!