Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Α.Τ.Ι.Α. βλέπουν οι τούρκοι πιλότοι;


Τα Ελληνικά τζετ δεν είναι οι μόνοι εναέριοι αντίπαλοι για τα τουρκικά αεροπλάνα που έχουν εμπλακεί στον ουρανό, ανέφερε απόστρατος τούρκος στρατηγός που ανάφερε ότι συνάντησε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από τη δυτική Τουρκία ως πιλότος.

Σε μια ζωντανή εκπομπή του Σαββάτου στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια μια έντονης συζήτησης σχετικά με τα ΑΤΙΑ, ο απόστρατος Στρατηγός Ερντογάν Karakus είπε ότι αυτός και και άλλοι επτά πιλότοι είχαν μια συνάντηση με Α.Τ.Ι.Α πάνω από τη δυτική επαρχία Μπαλικεσίρ τον Μάιο του 1983.


Τα Α.Τ.Ι.Α ήταν μετέωρα χρησιμοποιώντας μια άγνωστη τεχνική, ανάφερε ο Karakus, εξηγώντας ότι ήταν μέρος μιας ομάδας οκτώ πιλότων που πετούσαν τεσσάρα τουρκικά μαχητικά νότια των Άδανων, όταν ένας από τους πιλότους εντόπισε κάτι στον αέρα. "Είδα κάποια αντικείμενα, τι πρέπει να κάνω;"και είπα, "μπορεί να είναι ένα αεροπλάνο σηματοδότησης για βοήθεια ? έχω συνδεθεί με τη συχνότητα του Μπαλικεσίρ" . Ο πύργος της πτήσης ελέγχου του Μπαλικεσίρ ανέφερε ότι δεν είχε καμία άλλη πτήση στην περιοχή .


Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν ένα πολιτικό αεροπλάνο. "Τα αντικείμενα πέταξαν κοντά μας και συνόδευαν τα αεροσκάφη μας για 15 λεπτά, καθώς περάσαμε από το Μπαλικεσίρ στο Αιγαίο κοντά στην πόλη Ντενιζλί " ανέφερε ο Karakus είπε, προσθέτοντας ότι ο ίδιος προειδοποίησε ένα άλλο χειριστή ο οποίος ήθελε να πετάξει προς τα Α.Τ.Ι.Α να μην το πράξει για τη τα αντικείμενα δεν μοιάζουν με αεροπλάνα.


"Ένας από τους φίλους μου άναψε τα φώτα του αεροπλάνου και ένα από τα Α.Τ.Ι.Α πήγε κοντά στο αεροσκάφος.Κινήθηκαν προς το αριστερό πλευρό του αεροσκάφους όταν άνοιξα τα φώτα μου είχε πέντε η τέσσερα παράξενα φώτα, και στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν με ένα ξαφνικό ελιγμό. "


Ο απόστρατος "Karakus είπε ότι στο πύργο ελέγχου στο αερολιμένα στην Άγκυρα, την Κωνσταντινούπολη και την Κόνια εντοπίστηκαν επίσης άγνωστα ιπτάμενα οχήματα στον αέρα εκείνο το βράδυ.
"Εμείς αναφέραμε το περιστατικό και μάλλον στάλθηκε αναφορά στη NASA."
ΠΗΓΗ 
/www.apocalypsejohn.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!