Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα!

voyager2-neptuneΜοιάζει με σενάριο φαντασίας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με σιγουριά, τί ακριβώς συμβαίνει. Το Voyager 2 ενδέχεται να έχει πέσει θύμα... πειρατείας από εξωγηϊνους, 33 χρόνια, μετά την αναχώρησή του από τη γη. Το σενάριο αυτό αναπτύχθηκε, γιατί οι επιστήμονες τη NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματα, που έρχονται πίσω στη γη.

Το 1977 η NASA είχε τοποθετήσει στο Voyager 2 ένα δίσκο, που περιείχε μουσική και χαιρετισμούς σε 55 διαφορετικές γλώσσες, περιμένοντας πως ο εν λόγω δίσκος, μπορεί να γινόταν αντιληπτός από ζωή, που δεν είναι, μέχρι σήμερα, γνωστή.

Μέχρι στιγμής, κανένας επιστήμονας δεν κατέστη δυνατό να εξηγήσει, το τί ακριβώς σημαίνουν αυτά τα μηνύματα και οι υποψίες ότι κάτι... καλό μπορεί να κρύβεται πίσω από το μυστήριο, μεγαλώνουν.
Το Voyager 2, που βρίσκεται κοντά στην άκρη του ηλιακού συστήματος, άρχισε να στέλνει στα τέλη Απριλίου, δεδομένα, από απόσταση 8.6 δισεκατομμυρίων μιλίων από τη Γη σε τέτοια μορφή, που ήταν "ανεξήγητη" για τους ειδικούς.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

1 σχόλιο:

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!