Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Τα 7 υπόγεια θαύματα του κόσμου.



















Γαλλία-Παρίσι:
Υπάρχουν τεράστια δίκτυα κατακομβών, λατομείων και άλλων σηράγγων που διατρέχουν από κάτω την πρωτεύουσα της Γαλλίας.













Μόσχα:
'''άπειρες'' σήραγγες διατρέχουν υπογείως και τη Μόσχα. Οι σήραγγες αυτές μπορούν να φωτογραφηθούν μόνο από κυβερνητικούς φωτογράφους.




































Λονδίνο:
Το νεκροταφείο του West Norwood έχει μια αξιοπρόσεκτη συλλογή ιστορικών μνημείων.














Ozarks, Midwest:
η οροσειρά Ozark των ΗΠΑ είναι γεμάτη με σπήλαια και ορυχεία που χρονολογούνται αιώνες πριν. Είναι ίσως διασημότερα για την ανακάλυψη του ραδίου που ανακαλύφθηκε αμέσως μόλις τα ραδιενεργά στοιχεία άρχισαν να ερευνώνται στην Ευρώπη.









































Βουδαπέστη:
Ένας τεράστιος λαβύρινθος από σπηλιές και σήραγγες αναπτύσσονται κάτω από το Castle Hill της Βουδαπέστης. Έχουν δημιουργηθεί μέσα σε διάστημα πολλών αιώνων. Η πιο πρόσφατη χρησιμοποίησή τους ήταν ως καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου.



















Orlando, Florida:
πολλές δεκαετίες τώρα κυκλοφορούν διάφορες μυστηριώδεις ιστορίες για τις σήραγγες στο αποκαλούμενο «μαγικό βασίλειο» στο Orlando της Florida. Η Disney World έχει χρησιμοποιήσει ένα εκτενές σύστημα των υπόγειων σηράγγων, οι οποίες σήμερα φιλοξενούν τεράστια οχήματα, δρόμους για πεζούς, γραφεία, κουζίνες, καφετέριες, αποθήκες και αμέτρητα break rooms.

















Coober Pedy Αυστραλία:
η πιο παράξενη μικρή πόλη στη μέση του πουθενά της Αυστραλίας. Η ανακάλυψη opal μεταλλείων και οι υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή έχουν οδηγήσει κυριολεκτικά τους κατοίκους να ζουν υπόγεια. Οι κατοικίες, τα ξενοδοχεία και οι εκκλησίες βρίσκονται κάτω από το έδαφος. Πολύ λίγα κτίρια βρίσκονται στην επιφάνεια, όπως το γκολφ. Αν και το γκολφ παίζεται τη νύχτα λόγω της πολύ ψηλής θερμοκρασίας!
ΠΗΓΗ 
weirdstuff.pblogs.gr/


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!