Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Όλα για το Sex.com


Αρκετές εταιρείες ερίζουν για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ονόματος του διαδικτυακού τόπου Sex.com, αλλά μία από αυτές είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με πρόταση που αγγίζει τα 13 εκατομμύρια δολάρια
Τα δικαιώματα του ονόματος του διαδικτυακού τόπου (domain name) sex.com αναμένεται να πουληθούν προς 13
εκατομμύρια δολάρια σε μία εταιρεία με έδρα στο αρχιπέλαγος των Αντίλλων, την Clover Holdings.

Ένας δικηγόρος της εταιρείας Escom, στην οποία ανήκει αυτή τη στιγμή το όνομα, δήλωσε ότι ζήτησε από έναν δικαστή να αναγνωρίσει ότι η Clover Holdings κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά στη δημοπρασία που ξεκίνησε τον Ιούλιο.
"Χρειάστηκε πολύς χρόνος και προσπάθειες και από τις δύο πλευρές για τις διαπραγματεύσεις. Η συμφωνία για την τιμή πώλησης αποτελεί συμβιβασμό και των δύο πλευρών", δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της Escom Τζέφρι Ντάλμπεργκ.
Η Escom πώλησε αυτό το όνομα, που θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο, αφού κήρυξε πτώχευση. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η Escom το είχε αγοράσει προς 12 με 14 εκατομμύρια δολάρια το 2006.
Περίπου 12 εταιρείες κατέθεσαν προσφορές για να αποκτήσουν αυτό το όνομα. Οι διαθέσιμες πληροφορίες δεν διευκρινίζουν τις ακριβείς δραστηριότητες της Clover Holdings. Η πώληση του ονόματος αναμένεται να επικυρωθεί ως τις 27 Οκτωβρίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!