Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Πιστοί των ΑΤΙΑΟι πιστοί των ΑΤΙΑ, των εξωγήινων και των φαντασμάτων υπερνικούν σε αριθμό τους πιστούς του Θεού, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, με τον ποσοστό των πρώτων να ανέρχεται στο 58% και το ποσοστό των δεύτερων να φτάνει το 54%.


Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες πιστεύουν περισσότερο στο υπερφυσικό, συγκριτικά με τους άντρες, και ήταν πιθανότερο να επισκεφτούν κάποιο μέντιουμ.
Γύρω στο 37% των συμμετεχόντων στην έρευνα ανέφερε ότι οι εξωγήινοι και τα φαντάσματα αποτελούν τη βάση της πίστης τους.
Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κυκλοφορίας της νέας ταινίας «X-Files: I want to believe», έρχεται σε σύγκρουση με μία άλλη μελέτη, που έδειξε πως το 68,5% του συνολικού πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου δηλώνουν πιστοί.
Φάκελοι, που δημοσιοποιήθηκαν τον Οκτώβριο, αποκάλυψαν αναφορές επιβατών αεροσκαφών, οι οποίοι είχαν αναφέρει ότι παραλίγο να συγκρουστούν με ΑΤΙΑ, ενώ υπήρχαν και αναφορές για απαγωγές από εξωγήινους, οι οποίες αποσιωπήθηκαν από το Υπουργείο Αμύνης.
Οι 19 φάκελοι, που χρονολογούνται από το 1986 έως και το 1992, περιέχουν εκτενείς αναφορές περίεργων θεάσεων από απλούς πολίτες και ανεξήγητες εικόνες στα ραντάρ από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Ο στρατός παραδέχτηκε ότι δεν κατάφερε να δώσει κάποια εξήγηση για το περιστατικό του Απρίλη του 1991, αποκλείοντας ταυτόχρονα ότι επρόκειτο για βρετανικούς ή αμερικανικούς πυραύλους.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Λόγω απουσίας ξεκάθαρων αποδεικτικών στοιχείων, τα οποία θα μπορούσαν να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο, προτιθέμεθα να χειριστούμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οποιοδήποτε άλλο περιστατικό ΑTIA.
ΠΗΓΗ 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!