Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Τι είναι τα Α.Τ.Ι.Α. ;;;

Όταν θέσει κάποιος σε μία παρέα το ερώτημα τι επιτέλους είναι τα ΑΤΙΑ, μπορεί να πάρει πλήθος διαφορετικών απαντήσεων. Όλοι οι επιστήμονες και οι ερευνητές, έχουν χωριστεί σε κατηγορίες, τόσες όσες και οι απαντήσεις που μπορεί να πάρει κανείς στο προηγούμενο ερώτημα.
Μια κατηγορία ερευνητών, αυτή που υποστηρίζει την πιο δημοφιλή θεωρία, πιστεύουν ότι τα ΑΤΙΑ είναι τα διαστημόπλοια ενός ή περισσοτέρων εξωγήινων πολιτισμών, οι οποίοι μάλιστα είναι ποιο ανεπτυγμένοι από τον δικό μας, γι' αυτό
λοιπόν τα σκάφη τους, έχουν τόσο ανεπτυγμένες δυνατότητες και τόσο περίεργες ιδιότητες. Αυτή είναι και η θεωρία η οποία παρουσιάζεται από το 100% των κινηματογραφικών ταινιών που γυρίζονται και έχουν σαν θέμα το φαινόμενο των ΑΤΙΑ.

Α.Τ.Ι.Α. τριγωνικού σχήματος.
Α.Τ.Ι.Α. τριγωνικού σχήματος.
Το μεγαλύτερο μέρος των ερευνητών, υποστηρίζουν ότι τα Α.Τ.Ι.Α. είναι διαστημόπλοια εξωγήινων πολιτισμών.



Στην περίπτωση που αναρωτηθούν κάποιοι για ποιο λόγο δεν έχουν έρθει σε επίσημη επαφή μαζί μας αυτοί οι εξωγήινοι πολιτισμοί, οι απάντηση που δίνουν οι ερευνητές, είναι ότι δεν αποκλείεται να αποτελούμε τα υποκείμενα μιας ψυχολογικής και κοινωνιολογικής μελέτης. Στην περίπτωση αυτή, συνήθως αποφεύγεται η διείσδυση στο περιβάλλον των υπό εξέταση υποκειμένων. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, όπως συμβαίνει με τους δικούς μας ερευνητές, οι οποίοι δεν έρχονται σε επαφή με μια αποικία μυρμηγκιών την οποία ερευνούν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι γήινοι άνθρωποι έτσι φαίνονται στα μάτια των εξωγήινων, όπως τα μυρμήγκια στους ερευνητές.
Μια δεύτερη και εξίσου αξιόπιστη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, είναι ότι θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ήδη γίνει μία επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό, σε ένα διαφορετικό όμως επίπεδο συνείδησης και εμείς δεν είμαστε ακόμη ευαίσθητοι για να επικοινωνήσουμε σ' αυτό το επίπεδο.

Ο περίφημος εξωγήινος του Roswell.
Ο περίφημος εξωγήινος του Roswell.
Η πλειοψηφία των ερευνητών δεν διστάζει να περιγράψει ακόμη και την μορφή των εξωγήινων που μας επισκέφτονται.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται ο περίφημος εξωγήινος του Roswell, για τον οποίο δεν έχουν αποφανθεί ακόμη περί της γνησιότητάς του.





Από την άλλη μεριά όμως, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι διάφορες θεάσεις ΑΤΙΑ οφείλονται σε ασυνήθιστα ή έκτακτα μετεωρολογικά φαινόμενα, όπως μετεωρίτες, κομήτες, φωτεινές κοσμικές αντανακλάσεις, αέρια βάλτων, σφαιρικοί κεραυνοί, και άλλα. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και σήμερα που έχουμε τέτοια ανάπτυξη στις διάφορες επιστήμες, δεν μπορούν να αποδείξουν επιστημονικά αυτή τους την άποψη.

Φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα Α.Τ.Ι.Α.
Φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα Α.Τ.Ι.Α.
Το σύνολο των επιστημόνων, υποστηρίζουν ότι όλες οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. είναι οφθαλμαπάτες και οφείλονται σε ασυνήθιστα ή έκτακτα μετεωρολογικά φαινόμενα.

Η προηγούμενη φωτογραφία σαν οφθαλμαπάτη.
Η προηγούμενη φωτογραφία σαν οφθαλμαπάτη.
Σε αυτή την φωτογραφία, οι επιστήμονες προσπαθούν να αποδείξουν ότι το φωτεινό Α.Τ.Ι.Α. που φαίνεται δεξιά στην φωτογραφία, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αντανάκλαση του ήλιου στον φακό της φωτογραφικής μηχανής.





Αυτές είναι οι δύο πιο δημοφιλής θεωρίες, οι οποίες μάλιστα κατέχουν στο σύνολό τους πάνω από το 90% των απόψεων όλου του κόσμου. Υπάρχουν όμως και κάποιες πιο εξεζητημένες και λιγότερο γνωστές θεωρίες, οι οποίες έχουν αδικηθεί, καθώς έχουν τις ίδιες ακριβές πιθανότητες να είναι εν τέλει η πραγματικότητα.
Μία από αυτές τις λιγότερο γνωστές θεωρίες, είναι αυτή που λέει ότι τα ΑΤΙΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μορφές ζωής προερχόμενες από άλλες διαστάσεις, με δυνατότητα υλοποίησης ή αφυλοποίησης (εμφάνισης ή εξαφάνισης) κατά την επιθυμία τους με ένα είδος μετάπτωσης συχνότητας ή μήκος κύματος τέτοιο ώστε να γίνονται ορατοί ή αόρατοι στο ανθρώπινο οπτικό φάσμα.
’λλοι ερευνητές, υποστηρίζουν ότι τα άγνωστα αυτά ιπτάμενα αντικείμενα είναι Γήινης προέλευσης και ότι πρόκειται για τεχνολογικά εξελιγμένες μηχανές που έχουν κατασκευαστεί από επιστήμονες μισθωμένους από τον στρατό (τον Ρώσικό ή τον Αμερικάνικο στρατό) για να εξασφαλίσουν έτσι την άμυνά τους αλλά και την υπεροχή τους επί των αντιπάλων τους.

Θέαση Α.Τ.Ι.Α. κοντά σε γήινο αεροσκάφος.Γήινο κέντρο ελέγχου προηγμένων αεροσκαφών.
Μερικοί ερευνητές, υποστηρίζουν ότι τα Α.Τ.Ι.Α. είναι μυστικά όπλα τον Ρώσων ή τον Αμερικάνων.





Τέλος, υπάρχουν και οι ερευνητές οι οποίοι πιστεύουν για τα ΑΤΙΑ ότι είναι ταξιδιώτες του χρόνου που προέρχονται από κάποια άλλη χρονική στιγμή του πλανήτη μας. Πρόκειται δηλαδή για μηχανές του χρόνου, οι οποίες αποτέλεσαν το σκάφος για πολλούς ταξιδιώτες το οποίο τους μετέφερε πολλά χρόνια μπροστά ή πίσω από την εποχή τους έτσι ώστε να μπορέσουν έτσι να γίνουν παρατηρητές των ημερών μας, ή ακόμη και να μπορέσουν να "μετακομίσουν" στην δικιά μας εποχή και να γίνουν έτσι επιστήμονες με τρομερές γνώσεις, να γίνουν δηλαδή μεγαλοφυΐες.
Η τελευταία θεωρία που παραθέτω εδώ, είναι και αυτή που υποστηρίζω εγώ προσωπικά.

Θα μπορούσε να ήταν Χρονομηχανές...
Απεικόνιση που δείχνει ένα Α.Τ.Ι.Α. να επισκέπτεται κάποια άλλη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τον πλανήτη μας.
θα μπορούσε να είναι χρονομηχανές που θα κατασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι μετά από αρκετά χρόνια, και οι οποίες ταξιδεύοντας στο παρελθόν τους, μας επισκέπτονται και μας παρατηρούν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!