Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΑΥΡΟΥ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟΥ UFO ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΣΤΙΣ 27/8/2010



Στις 27 Αυγούστου του 2010, μάρτυρες που οδηγούσαν στην περιοχή είδαν ένα μαύρο τριγωνικό σκάφος άγνωστης ταυτότητας να συντρίβεται στην πλαγιά ενός βουνού, βόρεια από το Φρέσνο της Καλιφόρνια, μετά από συμπλοκή με στρατιωτικά οχήματα.


‘’Τα τρία λευκά φώτα στην πλαγιά του λόφου προσπαθούσαν να απογειωθούν και αρκετά στρατιωτικά οχήματα έτρεχαν προς το αντικείμενο
μέσω ενός μικρού χωματόδρομου, μέχρι που το κύκλωσαν. Δεν γνωρίζουμε αν το επιδιόρθωσαν ή το κατέστρεψαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μετέφεραν από τη περιοχή, γιατί μετά το τηλεφώνημα που κάναμε στον Jeffrey, σε διάστημα 10 λεπτών το σκάφος είχε εξαφανιστεί από τη περιοχή.’’ δηλώνουν οι μάρτυρες. Η περιοχή που έπεσε το άγνωστο σκάφος είναι στρατιωτική και εκεί κοντά υπάρχει ένα φυλάκιο που οδηγεί σε βαθιά υπόγεια στρατιωτική βάση.
Ο ερευνητής Jeffrey Gonzalez της MUFON που βρέθηκε για την έρευνα στη περιοχή δήλωσε: " Αν δεν ήταν σε εχθρικό έδαφος το μαύρο σκάφος, γιατί να εκτεθεί σε κίνδυνο με περαιτέρω δυσλειτουργίες μετά τη συντριβή του, προσπαθώντας να απογειωθεί τόσο γρήγορα, αφού ερχόταν βοήθεια από το έδαφος;’’
Δεν υπήρξε κανένα επίσημο συμπέρασμα από τη MUFON για το θέμα αυτό. Όμως αν όλες αυτές οι μαρτυρίες είναι αληθινές, τότε έχουμε ένα σύγχρονο περιστατικό συντριβής, αντάξιο του Roswell.

PHGH http://ufotruth-gr.blogspot.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!