Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ

ica8823234_998Από πλευράς αρχαιολογικών αλλά και ανεξήγητων για την ώρα ευρημάτων, πολύ μεγάλο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν οι χιλιάδες πέτρες που βρεθήκαν κοντά στη πόλη Ica του Περού. Πρόκειται για πέτρες διαφόρων μεγεθών, πάνω στις οποίες αρχαίοι καλλιτέχνες ζωγράφισαν η χάραξαν πριν από χιλιάδες χρόνια τα πιο παράδοξα πράγματα όπως εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, εγκέφαλου, τηλεσκόπια, ιπτάμενα οχήματα, εξημερωμένους δεινοσαύρους με σέλες, κτλ. Η ραδιοχρονολόγηση έδηξε ότι πράγματι τα σχεδία αυτά πάνω στις πέτρες είναι χιλιάδων ετών. Εκείνος που ανέδειξε το θέμα των εγχαράκτων πετρών
είναι, Δρ. Ζαβιερ  Καμπρεα  Νταρκεα, χειρούργος και
καθηγητής στο πανεπιστήμιο της πόλης ικα του Περού.


Αυτός συνήθιζε να κάνει πολλές αγαθοεργίες στους ντόπιους χωρικούς από το 1966, οι όποιοι άρχιζαν να του πηγαίνουν σαν δώρο, επειδή δεν είχαν χρήματα, πέτρες από την κοίτη του πόταμου που είχαν επάνω χαραγμένες ποικίλες παραστάσεις από αυτό που αποτελούσε στιγμιότυπα από μια καθημερινότητα που κάποιοι δεν ήθελαν να χαθεί και την αποτύπωσαν πάνω σε πέτρες. 
Περιγράφουν μια άλλη ανθρωπότητα που έζησε προφανώς σε αυτόν τον πλανήτη πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Ο ανήσυχος ερευνητής περουβιανός γιατρός Καμπρεα είχε τη φανταστική συλλογή του σε ένα μικρό ιδιωτικής πρωτοβουλίας μουσείο, στο σπίτι του Plaza de Armas στην πόλη Ιca. 
Ένδεκα χιλιάδες πέτρες που χαράχτηκαν και δείχνουν μια προηγμένη γνώση στην ιατρική, τη ζωολογία, τη βιολογία, το νόμο, τη γεωγραφία, τη θρησκεία, την αστρονομία και την αστροναυτική, απαριθμούν τη γνώση αυτή και την προώθησαν την κοινωνία. Μία ανθρωπότητα που φέρνει τριγμούς στη γνωστή ροή της ιστορίας, και γι  αυτό, οι επίσημοι φορείς, αρνούνται να εξετάσουν την συλλογή αυτή. Παρά τις εκκλήσεις που έκανε ο γιατρός, ουδέποτε δέχτηκαν να μελετήσουν τα ευρήματά του και δεν ενίσχυσαν το έργο του. Να γνωματεύσουν με επεξεργασία του άνθρακα ή όποια άλλη σύγχρονη μέθοδο, ώστε να διαπιστωθεί η χρονολόγηση αυτών των ιστορικών μνημείων, που ανατρέπουν τα γνωστά έως τώρα δεδομένα της επίσημης θέσης της ιστορίας.
Για πρώτη φορά η γήινη ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με τα εκπληκτικά στοιχεία ότι κάποιος, ήξερε τα μυστικά της χειρουργικής επέμβασης, της αστρονομίας, της διαστημικής πτήσης και πολλών άλλων πραγμάτων. Όλα αυτά  και πιο πολλά ακόμα έτοιμα να ανακαλυφθούν, βρίσκονται εκεί στην περουβιανή έρημο αποκαλούμενη Ocucaje.

ica765554980

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!