Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Το κορίτσι της ζούγκλας, εξαφανίστηκε και πάλι!



 Τον Ιανουάριο του 2007, μία 27χρονη κοπέλα που ήταν εξαφανισμένη για 18 χρόνια, βρέθηκε να ζει μέσα στη ζούγκλα της Καμπότζης! Όταν επέστρεψε στους δικούς της, τα μάτια της ήταν κόκκινα σαν άγριου ζώου,




περπατούσε στα τέσσερα και σκαρφάλωνε σαν πίθηκος.





  Ο 45χρονος τότε αστυνομικός Σαρ Λου, ήταν από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, βέβαιος πως ήταν η χαμένη κόρη του! Εκείνη που είχε εξαφανιστεί μαζί με την αδελφή της, σε ηλικία 9 χρόνων. 
"Όταν αντικρίσαμε το σημάδι στο δεξί της χέρι, ξεσπάσαμε σε κλάματα στο σπίτι μας! Το είχε από τότε που ήταν μικρή κι έπαιζε με ένα μαχαίρι με τ΄ αδέρφια της».
Φοβόταν το νερό, αγαπούσε τα...DVD!

  Παρά τις προσπάθειες των δικών της, οι αντιδράσεις της συνέχισαν να θυμίζουν περισσότερο ζώο που εξημερώνεται, παρά άνθρωπο. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, ήταν ο τρόμος της για το ζεστό νερό ενώ κάθε φορά που πεινούσε χτυπούσε το χέρι στο στομάχι της, για να το καταλάβουν οι υπόλοιποι!
Από την άλλη όμως, τα πήγαινε πολύ καλά με τη σύγχρονη τεχνολογία παρακολουθώντας με τις ώρες... DVD!! 

Πώς εντοπίστηκε το "κορίτσι της ζούγκλας"


  Από την ημέρα της εξαφάνισης, κανείς δεν είχε το παραμικρό στοιχείο για τα δύο κορίτσια και η οικογένειά τους τις θεωρούσε πια νεκρές! Μέχρι που οι κάτοικοι ενός γειτονικού χωριού άρχισαν να  διαμαρτύρονται για κάποιον μυστηριώδη κλέφτη, ο οποίος έκλεβε το φαγητό που άφηναν οι εργάτες στο δάσος. Αποφάσισαν να στήσουν καρτέρι για να εντοπίσουν τον υπεύθυνο.
Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν μια γυμνή, βρώμικη γυναίκα, να πλησιάζει τα τρόφιμα περπατώντας στα τέσσερα! Την ακολουθούσε ένας ψηλός άνδρας, επίσης γυμνός, ο οποίος κρατούσε ξίφος. Τα μάτια του, λένε οι χωρικοί, πετούσαν σπίθες. Ο άνδρας εξαφανίστηκε πριν προλάβουν οι ντόπιοι να τον πιάσουν, αντίθετα από το κορίτσι που δεν κατάφερε να τους ξεφύγει!

  Την οδήγησαν στο πιο κοντινό χωριό, το Ο΄Γιαντάου στη Βορειοανατολική Καμπότζη, με την ελπίδα ότι κάποιος θα την αναγνώριζε! Η Ρόχαμ Φόινγκ, όπως είναι το όνομά της, αν και αναγνωρίστηκε από την οικογένειά της, δεν μπόρεσε ποτέ να πει την ιστορία της, αφού παρέμεινε κλεισμένη στον εαυτό της και βυθισμένη στη σιωπή!

Ο μυστηριώδης άντρας, συνοδός του κοριτσιού.


  Η ταυτότητα του άνδρα που συνόδευε το κορίτσι της ζούγκλας, ήταν ένα μεγάλο μυστήριο για τους κατοίκους της περιοχής! Κατά μία εκδοχή-αν το κορίτσι απήχθη μαζί με την αδερφή του, το 1989- ίσως ήταν ο απαγωγέας τους! Κατά μία άλλη -αν το κορίτσι ανήκει σε κάποια από τις φυλές της ζούγκλας- θα μπορούσε να είναι ο συνοδός της! Σύμφωνα με μια τρίτη εκδοχή, ο άνδρας ήταν ένα από τα πνεύματα της ζούγκλας, που πλέον την έχει εγκαταλείψει- μία δοξασία στην οποία πιστεύουν πολλοί άνθρωποι των περιοχών αυτών!Κάποιοι είπαν πως ίσως να την είχαν κλέψει οι θεότητες της ζούγκλας για να τη θυσιάσουν και τώρα την επέστρεψαν, για άγνωστους λόγους! 

Εξαφανίστηκε ξανά!


  Πριν από λίγες ημέρες, η τριαντάχρονη πλέον γυναίκα, εξαφανίστηκε και πάλι! Η οικογένειά της και οι χωρικοί, έχουν σαρώσει κάθε άκρη της περιοχής για να την εντοπίσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Όλοι πιστεύουν ότι ξαναγύρισε στο δικό της 
"σπίτι", την ζούγκλα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!