Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Σχετικά με τον Παϊσιο που είπαν τα κανάλια


Εχτες το Αλτερ επαιξε ενα βιντεο οπου συμφωνα με αυτο καποιοι μοναχοι υποστηριζουν πως εμφανιστηκε μπροστα τους ο π.Παισιος και τους προειδοποιησε για πολεμο σε 3 μηνες απο την εμφανιση του.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ!
Σημερα το εβγαλε το Αλτερ μετα απο 2 μηνες απ'οταν κυκλοφορησε την φημη ο Α.Τ. ο πασοκος ξανθιωτης μπλογκερ!



Αυτος εβγαλε αυτη την ψευδεστατη φήμη στις.....

... αρχες αυγουστου για να 'πεισει' τον κοσμο να μην κανει απεργιες κ να μην διαμαρτυρεται για το πασοκ!!ελεγε στην αναρτηση οτι 'ο π.Παισιος εννοει οτι θα γινει εμφυλιος λογω ΔΝΤ και αν δεν θελουμε εμφυλιο ας μην διαμαρτυρομαστε για το πασοκ'

Εχει γραψει κ αλλες τετοιες μπαρουφες με σκοπο να τρομαξει τον κοσμο

πχ οτι θα χρεωκοπουσαμε στα σιγουρα τον απριλιο,οτι στο νομισματοκοπείο ΕΙΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ πως εκοβαν δραχμες κ οτι απο τον μαρτιο θα ειχαμε δραχμες,οτι τον μικρο Αλεξη τον σκοτωσαν ΝεοΔημοκρατες για να ριξουν τα Δεκεμβριανα στο πασοκ κ αλλες τετοιες μπαρουφες..

το ατομο ειναι ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ κ κανει το παν για λιγα κλικς κ για να στηριξει το πασοκ

τα μελη ενος χριστιανικου φορουμ πηραν τηλεφωνο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ της περιοχης που ειπε τι εγινε η εμφανιση του π.Παισιου κ ενω ΟΛΟΙ οι μοναχοι ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ,την διάψευσαν κατηγορηματικα! ειπαν οτι ειναι ψεματα κ απορουσαν πως γινεται να πιστευουμε αυτη την ψευδη φημη..

ΔΕΝ ΛΕΩ πως οι προφητειες του π.Παισιου δεν θα επαληθευτουν,απλα λεω οτι τοΔ συγκεκριμενο σκηνικο ειναι ΨΕΥΤΙΚΟ κ δημιουργημα του πασοκου μπλογκερ Α.Τ.

Δειτε κ την απαντηση της I.Μ. Eσφιγμένου πριν λιγο καιρο

H I.Μ. Eσφιγμένου απαντάει για την εμφάνιση του Γέροντος Παισίου

Μετά απο επικοινωνία με την Ι.Μ. Εσφηγμένου Αγίου Όρους σχετικά με ανάρτησή μας Σε 3 μήνες έχουμε πόλεμο(;), μας απάντησε το παρακάτω:

Xαίρετε ἀγαπητοί μας ἀδελφοί! Εὐχαριστοῦμε γιά τήν ἀγάπη σας! ΠΟΤΕ ὁ ἅγιος Γέροντας δέν συμβούλεψε νά...μαζεύουν τρόφιμα οἱ ἄνθρωποι! Ὅλα τά ἀφήνουμε στά χέρια τοῦ Θεοῦ! ἄν ἐγώ ἔχω συναγμένα τρόφιμα θά μέ.....

σκοτώσουν αὐτοί πού δέν ἔχουν σέ περίοδο πείνας! ἄν δέν ἔχω τίποτε, ε! κάπως θά ζήσω, με κανένα χορταράκι! Ὁ γεροΠαΐσιος, γνήσιος ἐκφραστής τοῦ μοναχικοῦ πνεύματος, θά ἔδινε καί τή ζωή του γιά νά ζήσουν οἱ ἄλλοι! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν! Κάποιοι καταστροφολογοῦν! νά μήν τούς κάνουμε τό χατῆρι! Ὁ Γέροντας πάντα ἔλεγε ὅτι ὁ Θεός ἀγαπᾶει...σκανδαλωδώς τήν Ἑλλάδα!

http://pentapostagma.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/08/h-i-e.html


KAI ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ(κ διεγραψε την αναρτηση μετα απο κραξιμο πιστων)



Επικοινώνησα μόλις με την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους στο Πρωτάτο: 23770-23221

Με διαβεβαίωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικό με εμφάνιση του πατρός Παϊσίου.

Τώρα αν έτυχε να αγοράσουν λάδι μοναχοί από Σούπερ Μάρκετ το απέδωσαν στις πανηγύρεις που έρχονται (με το παλιό ημερολόγιο): της Μεταμόρφωσης και της Παναγιάς.

Πάντως αγνοούσαν πλήρως το παραπάνω περιστατικό και αμφισβήτησαν την εγκυρότητά του.

Επειδή από το δικό σας ιστολόγιο φαίνεται να ξεκίνησε η δημοσίευση, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με τον αρχικό αποστολέα του εμαιλ, ή με όποιον σας μίλησε για το θέμα.
Χωρίς να γίνει αναφορά στο ονοματεπώνυμο του μοναχού που υποτίθεται νοσηλεύθηκε στο Γενηματά και στους 3 νέους μοναχούς που υποτίθεται τον είδαν η όλη υπόθεση μυρίζει προβοκάτσια.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!