Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

ΜΥΘΙΚΗ ΛΕΜΟΥΡΙΑ

ΛΕΜΟΥΡΙΑ


Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Lemuria η MU


Η άνοδος και η πτώση του πολιτισμού της Λεμουριας δεν μπορούν να τεκμηριωθεί ιστορικά, αν και πολλοί έχουν πάει για αναζήτηση αυτής της μυθολογικής ηπείρου.
Οι χαμένοι πολιτισμοί ήταν γνωστοί για να την άνοδο και την πτώση τους - ή στο να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν χωρίς καμία εξήγηση.


Όπως και με την Ατλαντίδα κάποιος μπορεί να σκεφτεί μόνο ως προς αυτό που συνέβη, βασισμένος στα αρχαιολογικά στοιχεία, μύθους, θεωρίες που συναρμολογήθηκαν από τους ερευνητές, και για μερικούς, από μεταφυσικά κανάλια επικοινωνίας.

Η ακριβής θέση της Λεμουριας ποικίλλει αναλόγως με τους διάφορους ερευνητές και τους συντάκτες, αν και είναι μέρος των μυστηρίων της περιοχής του ειρηνικού που ρέει στην αμερικανική ήπειρο, ακριβώς όπως η Ατλαντίδα συνδέεται με τις ατλαντικές περιοχές εδάφους που φθάνουν στη θάλασσα της Μεσογείου.

Η Λεμουρια, επίσης γνωστή ως Pacifica, MU, και ο Εντγκαρ Κευση την αποκάλεσε Zu ή oz, δεν είναι αυτό που φαίνεται αντίθετα από ότι για την Ατλαντίδα. Είναι σαν το πεπρωμένο της ανθρωπότητας που προβλέπεται στην σχέση της ως προς το χρόνο. Η προέλευση και η πτώση της συνδέονται με την καταστροφή που έγινε όταν βυθίστηκε η ήπειρός αυτή κάτω από τη "θάλασσα" κάτι που οφείλεται σε φυσικούς κατακλυσμούς και στην ανθρώπινη αλαζονεία.

Πιθανά φυσικά στοιχεία της Λεμουριας


Τα μνημεία πετρών μυστήριας προέλευσης διασχίζουν ολόκληρο τον Ειρηνικό, από την υποβρύχια περιοχή της Ιαπωνίας στο Yonaguni, τα αινιγματικά πετρογλυφικα στο μεγάλο νησί της Χαβάης, στο νησί του Πάσχα και μεταξύ των ιερών και μεγαλιθικών περιοχών.

Πολλοί θεωρούν ότι το νησί του Πάσχα ήταν μέρος της Λεμουριας. Οι εκατοντάδες της κολοσσιαίων αγαλμάτων και της γραπτής γλώσσας δείχνουν έναν προηγμένο πολιτισμό, όμως εμφανίστηκε εκεί επιτόπου. Οι μύθοι του νησιού του Πάσχα μιλούν για τη Hiva που βυθίστηκε κάτω από τα κύματα και οι άνθρωποι της τράπηκαν σε φυγή.

Οι κάτοικοι της Σαμόα αποκαλούν μια παρόμοια θέση Μπολουτου. Στη Μπολουτου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να περπατήσουν μέσω των δέντρων, των σπιτιών, και άλλων φυσικών αντικειμένων χωρίς οποιαδήποτε αντίσταση.

Οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας μιλούν ακόμα για το οτι είχαν φθάσει εκεί πριν από πολύ καιρό από ένα βυθισμένο νησί αποκαλούμενο Χαβαικι σε μια απέραντη και ορεινή ξηρά στην άλλη πλευρά του Ωκεανού.

Η ανακάλυψη του ανθρωποειδούς Hobbit Flores - του 2004 - τον Οκτώβριο δύο μήνες πριν από το τσουναμι και τους σεισμούς - από ποια άποψη συνδέετε με τη Λεμουρια;


Υπάρχουν διάφορες υποθετικές ημερομηνίες ως προς το χρόνο ύπαρξης της Λεμουριας - μερικές την τοποθετούν εκατομμύρια χρόνια πριν - ενώ άλλες καθορίζουν την εποχή της Λεμουριας κατά προσέγγιση το 75.000 έως 20.000 Π.Χ. - πριν από την Ατλαντίδα. Άλλοι λένε ότι Ατλαντίδα και Λεμουρια συνυπήρξαν για χιλιάδες έτη.

Η πρώτη αναφορά για την Λεμουρια εμφανίστηκε αρχικά στις εργασίες του Augustus le Plongeon, (1826-190Cool ενός ερευνητή και συγγραφέα του 19ου αιώνα που διεξήγαγε έρευνες για τους Μαγιας του Γιουκατάν. Ανήγγειλε ότι είχε μεταφράσει τις αρχαίες γραφές των Μαγιας, οι οποίες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του έδειχναν ότι οι Μαγιας του Γιουκατάν ήταν πιο αρχαίος πολιτισμός από τους πολιτισμούς της Ατλαντίδος και της Αιγύπτου, και έλεγαν επιπρόσθετα την ιστορία μιας ακόμα πιο γηραιάς ηπείρου της MU, της οποίας οι επιζώντες ίδρυσαν το πολιτισμό των Μαγιας. Οι μελετητές όμως των αρχαίων γραφών των Μαγιας υποστηρίζουν ότι οι "μεταφράσεις" του LE Plongeon's βασίστηκαν περισσότερο στη ζωηρή φαντασία του.

Μεταφυσική και μεταφορές


Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν ότι η Λεμουρια εμφανίστηκε ξαφνικά με έναν πραγματικό πολιτισμό. Αυτό έχει ωοτοκήσει πολλές ενδιαφέρουσες θεωρίες, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων από Εξωγήινους που εισήγαγαν ένα νέο είδος γενετικά κατασκευασμένων ανθρώπων για να αντικαταστήσουν τους αργόστροφους προγόνους τους. Αυτό συνδέεται επίσης και με άλλες θεωρίες δημιουργίας που υπάρχουν σε πολλούς λαούς του κόσμου για τη σπορά των ανθρώπων από τους Θεούς ή από τους Εξωγήινους.

Θεωρίες για τη Λεμουρια


Οι θεωρίες για τη Λεμουρια διαφόρων ερευνητών που προέκυψαν από τη μελέτη των διάφορων αρχαίων κειμένων μιλούν για την ύπαρξη μιας χαμένης ηπείρου με έναν προηγμένο πολιτισμό περίπου 60.000 χρόνια νωρίτερα η οποία είχε βυθιστεί κάτω από τον ειρηνικό ωκεανό μετά από έναν κατακλυσμικό σεισμό. Εξήντα τέσσερα εκατομμύριο άνθρωποι πέθαναν σύμφωνα με αυτούς τους ισχυρισμούς. Τα νησιά της Χαβάης και τα νησιά του ειρηνικού είναι οι υπόλοιπες κορυφές των βουνών της χαμένης ηπείρου.

Η Λεμουρια ή η MU ήταν περίπου 5.000 μίλια μακρός και 3.000 μίλια πλάτος. Ο κήπος της Εδέμ δεν ήταν στην Ασία αλλά σε μια βυθισμένη ήπειρο στον ειρηνικό ωκεανό. Η βιβλική ιστορία της δημιουργίας προήλθε αρχικά όχι από τους λαούς του Νείλου ή της κοιλάδας του Ευφράτη αλλά από αυτήν την βυθισμένη ήπειρο, τη MU - τη μητέρα πατρίδα του ανθρώπου.

Η MU είχε μια απίστευτα περίπλοκη κυβέρνηση, έναν μεγάλο πολιτισμό και προηγμένη τεχνολογία. Οι ψυχικές δυνατότητές τους αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα - τηλεπάθεια, αστρικά ταξίδια και τηλεμεταφορα - που καθιστούν τις παραδοσιακές συσκευές επικοινωνίας περιττές.

Τα ιερά σύμβολα της MU, μιλούν για την απόκρυφη προέλευση των αρχαίων και σύγχρονων θρησκειών. Όλες οι θρησκείες έχουν μια κοινή προέλευση στις ιερές εμπνευσμένες γραφές της MU.

Οι υπερήλικες σοφοί της Λεμουριας, γνωστοί ως δέκατο τρίτο σχολείο, μετακίνησαν την έδρα τους πριν από τον κατακλυσμό προς το ακατοίκητο οροπέδιο της κεντρικής Ασίας το Θιβέτ. Εδώ καθιέρωσαν σύμφωνα με τους διαφόρους ισχυρισμούς μια βιβλιοθήκη και μια σχολή γνωστές ως μεγάλη λευκή αδελφότητα.

Επίλογος


Η Λεμουρια όμως, φαίνεται ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο για τους πρώτους ανθρώπους, ήταν κάποιος ειδυλλιακός παράδεισος, κατά ένα μεγάλο μέρος αγροτικός με πυκνά δάση και αφθονία λουλουδιών και οπωροφόρων δέντρων. Οι αρχές της σωστής διανομής των Αγάθων, της συνεργασίας, και της δημιουργικότητας παρήγαγαν μια κοινωνία ουσιαστικά χωρίς έγκλημα, σύγκρουση, και εχθροπραξίες. Ήταν κυρίως χορτοφάγοι και έζησαν σε αρμονία με τη φύση και τα άλλα πλάσματα. Είχαν ιδιαίτερα αναπτυγμένες ψυχικές και τηλεπαθητικές δυνατότητες που εφαρμόστηκαν στην καθημερινή τους ζωή.

Φυσικό είναι όλα τα παραπάνω να γοητεύουν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!