Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

Ποια μορφή εμφανίστηκε στο δοχείο με τη... σάλτσα που βλέπετε;

 Η 65 χρονη Mary Louise Salerno, είναι μαγείρισσα στην πιτσαρία του αδελφού της, στην Luzerne Street. Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η Σαρακοστή, την επισκέφτηκε στο εστιατόριο η εγγονή της η οποία είναι ανύπαντρη μητέρα. Η κ. Salerno εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην κουζίνα και ετοίμαζε τη σάλτσα για την πίτσα.



 Η 23 χρονη Jackie Krouchick, εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της πως ένιωθε απογοητευμένη από τη ζωή και ανήσυχη ότι έχει αρχίσει να  χάνει την πίστη της για τα πάντα: για τους φίλους, τους συγγενείς, τους άντρες ακόμη και τον ίδιο Το Θεό! Στο άκουσμα της τελευταίας φράσης η γιαγιά της αντέδρασε έντονα!



  "Ποτέ δεν πρέπει να χάνεις την πίστη σου στο Θεό", συμβούλεψε την εγγονή της και γύρισε στον πάγκο να πάρει το πλαστικό δοχείο στο οποίο τοποθετούν την λιωμένη ντομάτα! Ήταν εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αντίκρυσε την εικόνα που βλέπετε (klik για μεγέθυνση)!

  "Κατάλαβα αμέσως πως ήταν η μορφή του Ιησού, δεν χρειαζόμουν επιβεβαίωση από κανέναν. Για την οικογενειά μου κι εμένα ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ο Θεός μας έστειλε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα εκείνη την ημέρα.", δήλωσε αργότερα συγκλονισμένη. 

  Η κ. Salerno αρχικά δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει το γεγονός αφού φοβήθηκε μήπως αυτό κάνει κακό στο μαγαζί τους. Μία οικογενειακή φίλη επέμεινε να γυρίσουν το ερασιτεχνικό βιντεάκι που βλέπετε. Την επόμενη κιόλας ημέρα, το δοχείο με τη "μορφή" πλύθηκε κανονικά μαζί με τα υπόλοιπα σκεύη του καταστήματος. 

  "Λάβαμε το μήνυμα! Θα ήταν ιεροσυλία να έχουμε τη μορφή Του και να τη δείχνουμε μέσα σε μία πιτσαρία", υποστήριξε η 65χρονη.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!