Αγαπητοί αναγνώστες οποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης στον Μυστικό κόσμο ας επικοινωνήσει μαζί μας!

O ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΨΗΦΙΣΑΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ


gatesid5Τελευταίοι  θα πάρουν οι Έλληνες την περιβόητη ηλεκτρονική ταυτότητα που έχουν όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι και θα πάρουν σε λίγο και οι Τούρκοι. Η κάρτα αυτή...
... θα έχει τσιπάκι και θα αντικαταστήσει όλες τις άλλες κάρτες. Θα αποτελεί ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα πορτοφόλι για την σταδιακή κατάργηση των μετρητών και το αυτόματο πέρασμα των αποδείξεων στην φορολογική δήλωση, κάρτα υγείας κτλ. Θα περιλαμβάνει τον ΑΜΚΑ, δακτυλικό αποτύπωμα, φωτογραφία και άγνωστο αριθμό άλλων πληροφοριών, από το ποινικό μητρώο, τα φορολογικά στοιχεία, τα προσωπικά δεδομένα κτλ που θα διοχετεύονται στην οθόνη του υπολογιστή του όποιου ελεγκτή, ανάλογα με το επίπεδο πρόσβασης που θα επιτρέπεται σε σχέση με την θέση και την υπηρεσία του.

Στις αρχές του 2011 θα δοθεί σε όλους τους ενήλικες άνω των 18 και μετά στα παιδιά 12 έως 18. Στους αλλοδαπούς εργαζόμενους θα δοθεί επίσης αντίστοιχη κάρτα.
Θα αποτελεί "μεγάλη ευκολία", αλλά δυστυχώς όποιος την χάσει, έχασε, γιατί ο ευρών θα μπορεί να του κάνει σοβαρή ζημιά.
Για τον λόγο αυτό σύντομα θα κυκλοφορήσει η ήδη κυκλοφορούσα εθελοντικά στο εξωτερικό, αλλά θα είναι υποχρεωτική πλέον για όλους, για το καλό μας, η ταυτότητα που δεν χάνεται ποτέ. ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΒΙΟΤΣΙΠ που θα μπαίνει στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.
Όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με αυτό για να μην υπάρχει και φοροδιαφυγή, και δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις χωρίς αυτό.
Αποκάλυψη κεφ. 13
16 κα ποιε πάντας τος μικρος κα τος μεγάλους, κα τος πλουσίους κα τος πτωχούς, κα τος λευθέρους κα τος δούλους, να δώσουσιν ατος χάραγμα π τς χειρς ατν τς δεξις  π τν μετώπων ατν, 17 κα να μή τις δύνηταιγοράσαι  πωλσαι ε μ  χων τ χάραγμα, τ νομα τοθηρίου  τν ριθμν το νόματος ατο18 δε  σοφία στίν· χων νον ψηφισάτω τν ριθμν το θηρίου· ριθμς γρνθρώπου στί· κα  ριθμς ατο χξς'.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Add To Del.icio.us

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!!!